Google blog

Google-függő blog

Google-lal keresgélek, Gmail-lel levelezek, YouTube-ot nézek, Adwords-szel hirdetek és az Analytics-szel dolgozom.
Google-függő lettem.

Megszűnik az iGoogle 40 nap múlva

2013.09.21. 20:46 Kolos Tibor

Ideje új személyes kezdőoldal után nézni! 2013 november elsejével újabb Google szolgáltatás vonul nyugdíjba. A 2005-ben indult személyre szabott kezdőlap lehetőség, az iGoogle 8 évet élt meg.

A mobil verzió már tavaly nyáron, 2012. július 31-gyel megszűnt szolgáltatni. A felhasználóknak a tavalyi bejelentéstől számítva 16 hónap állt rendelkezésre alternatívát keresni.

iiGoogle.jpg

Mihez kezdjenek az iGoogle hívők?

A jelenlegi beállítások XML-fájlba lementhetők.
Aki pedig továbbra is szeretne egy személyes kezdőlapot, az
- kialakíthat ilyet a Google Chrome-ban, vagy
- visszatérhet a gyökerekhez - a műfaj kitalálója, a Netvibes már korábban megújult, és továbbra is várja a regisztrálókat. Aztán ott a
- MyYahoo, az egykori nagy ellenlábas, amelynek hatására a a Google egyáltalán ringbe lépett a személyes kezdőoldalak piacán. És a klónok:
- A Protopage egészen hasonló felépítésben
- Az igHome pedig még dizájnban is egész Google-puritán.

Persze más dolog Google rendszerén belül kezelni mindent, mint különféle online szolgáltatóknál szétszórni személyes dolgainkat. Jobb? Rosszabb? Ezt mindenki döntse el maga - kényelmének és paranoiájának függvényében.

Szólj hozzá!

Címkék: google yahoo netvibes protopage kezdőoldal igHome

A bejegyzés trackback címe:

https://google-fuggo.blog.hu/api/trackback/id/tr295527695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása