Google blog

Google-függő blog

Google-lal keresgélek, Gmail-lel levelezek, YouTube-ot nézek, Adwords-szel hirdetek és az Analytics-szel dolgozom.
Google-függő lettem.

úr páfrány Campbell (nagyon sürgős)

2011.10.05. 21:45 Kolos Tibor

Klassz dolog ez a Google Translate - ha nem is működik jól magyar viszonylatban. Íme egy klasszikus nigériai átverős levél "fail" - igazi gyöngyszem, cirill betűs berakásokkal. A fenti blogbejegyzés sor ennek a levélnek a tárgysora.

Aki nem kap ilyet legalább havonta egyszer, az nem lehet sikeres ember :D

Kedves Barбtom,

A nevem Mr.Fern James Campbell, a Credit Suisse Bank Global Equities Research vezetoje, ъgy dцntцttem, hogy tцrekedjen egy bizalmas egyьttmukцdйst veletek vйgrehajtбsa az ьzlet itt leнrt-under a mi mind a kцlcsцnцs elonyцk йs remйljьk, folyamatosan ez egy szigorъan titkos jellege miatt a tranzakciу sorбn a bankunk йves ellenorzйs, йn felfedezett egy nem vбrt / elhagyott alap цsszege цsszesen $ 16.410,000.00 USD (tizenhat milliу nйgyszбz-йs tнzezer amerikai dollбr) a szбmla tartozik, hogy az egyik kьlfцldi vevok (Late Mr. Terry Ryan) egy amerikai, aki sajnos йletйt vesztette йs a csalбd, az United Airlines Flight 93, amely lezuhant Pennsylvania dйlnyugaton a szeptember 11, 2001.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://google-fuggo.blog.hu/api/trackback/id/tr593281236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása